Παράλληλες εκδηλώσεις Φεστιβάλ Μικρού Μήκους

Λίγα λόγια/Λίγες εικόνες για τις εκθέσεις/από τις εκθέσεις στις οποίες παρευρέθησα... 

ΠΟΙΕΙΣ-ΣΥ


Μία εκπληκτική έκθεση στην πόλη μας! Τα εγκαίνια περιλάμβαναν έναν συνδυασμό φωτογραφίας, μουσικής και ποίησης.. τί πιο μαγικό; Η φωτογράφιση καλοδουλεμένη, τα μοντέλα πολύ καλά στημένα με εκφράσεις προσώπου έντονες και διαπεραστικές.. Το τελικό αποτέλεσμα προσέδιδε μια αύρα νοσταλγίας, αλλά και ευτυχίας ότι βρίσκεσαι σε ένα απίστευτα όμορφο μέρος και έντονα συναισθήματα σε κατακλύζουν .. Άλλωστε η επιλογή των ποιημάτων κάτω από κάθε εικόνα ήταν εξαιρετική! Θα ξαναπάω σίγουρα! 
Ακολουθούν ενδεικτικά μερικές φωτογραφίες από τους στίχους ποιημάτων οι οποίοι μου έκαναν εντύπωση:



30 ΧΡΌΝΙΑ ΚΈΝΤΡΟ ΝΕΌΤΗΤΑΣ "ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΊΔΗΣ"




"ΜΕΤΑΤΌΠΙΣΗ" ΕΥΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

Οι τρεις πίνακες που μου έκαναν περισσότερο εντύπωση..


Η κ. Εύα Χαραλαμπίδου ήταν ανοικτή σε συζήτηση, ευχάριστος και ομιλητικός άνθρωπος με αναμφισβήτητα πολλές γνώσεις τις οποίες έπειτα από απορίες μας προσπάθησε να μας μεταλαμπαδεύσει! Ακολουθούν λίγα λόγια τα οποία η ίδια έγραψε στο μικρό βιβλιαράκι με τους πίνακες της έκθεσης: 

"Ο κόσμος των μικρών πραγμάτων είναι παντού, σιωπηλός, μυστικός, αγαπά να κρύβει τη μεγαλειώδη ιερότητα της δικής του ύπαρξης.. της φύσης του! Γίνεται εικαστικός λόγος και μέσο για να εκφράσει τις αναζητήσεις μου, βοηθός, ανιχνευτής και ερμηνευτής, σαν εννοιολογικό στοιχείο στο χώρο της τέχνης."

-xlomohliobasilema1-

Σχόλια

  1. Για άλλη μια φορά ασχολείσαι με κάτι πολύ ενδιαφέρον και του δίνεις τη δική σου μοναδική οπτική γωνία! Δυστυχώς κάποιες φωτογραφίες ποιημάτων (αν και διαβάζονται) βγήκαν κάπως θολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου